Inloggning

Ange ditt användarnamn.
Ange ditt lösenord.

IdRelay Whitelabel

Låt kraften hos IdRelay bli en integrerad del i ditt egna system

Kommunikation via e-post, sms och Push på Enterprise-nivå

IdRelay Whitelabel är vår enterpriselösning, komplett med Single-Sign-On, fullständigt integrerbar editor samt API:er för att fjärrstyra alla funktioner, importera mottagare, skapa utskicksjobb och hämta ut statistik.

Spara tid och pengar - sätt IdRelays editor i arbete!

IdRelay Whitelabels editor kan med enkla medel integreras i alla webbaserade program. Det gör att användare i t.ex. ett externt CRM-program kan redigera utskicket direkt i sin egna programmiljö utan att behöva byta program och logga in på nytt. Single-Sign-On (SSO) sköter inloggningen automatiskt under huven på ett säkert sätt och IdRelays editor blir därmed en integrerad del i CRM-programmet. De fält som finns i kundbilden i CRM-programmet kan göras tillgängliga i den integrerade editorn genom att datamodellen skickas in i den. Editorn kan då visa de fält som redaktören kan använda för att fläta in data i utskicket.

Det här är ett bra sätt att skapa mervärde och bättre produktionsflöde från idé och urval av mottagare till produktion och utskick.

Kontakta oss för mer information om vår Whitelabel lösning.

API-integration

IdRelay kan fjärrstyras via våra publika API:er. Har du behov av att föra över mottagare från din hemsida, webbshop eller CRM-system till ditt konto i IdRelay så kontakta oss så visar vi hur.

SUPPORT I VÄRLDSKLASS

IdRelays support är snabbfotad och kompetent, vi har mer än 23 år i branschen och vet att det som ofta kostar mest i slutänden är att du i egenskap av redaktör och kommunikatör inte har rätt verktyg när du skall nå ut med din information eller att du kör fast på någon funktion.

E-kommunikation med IdRelay. Vi hjälper dig.

SUPPORT

KOMPLETT VERKTYG

Med IdRelay som nav har du ett komplett verktyg för digital kommunikation i flera kanaler. Det är enkelt att integrera via vårt API och det går snabbt att skapa utskick. Du har alltid möjlighet att datafläta och får spårning på alla dina kommunikationer för pricksäker uppföljning.

Lätt och komplett. Helt enkelt.

FUNKTIONER