Inloggning

Ange ditt användarnamn.
Ange ditt lösenord.

Funktioner

Allt som behövs och ännu mer

E-postutskick, SMS och Push

IdRelay låter dig göra e-postutskick och SMS-utskick till dina mottagare samt skicka Push-aviseringar till appar.

Utskicken kan skickas omedelbart, tidsbestämt eller händelsestyrt, t.ex. då ny prenumerant anmäler sig och kan göras med valfri avsändaradress.

Artificiell Intelligens

IdRelay stöttas av AI i många av sina funktioner. Dessa kan även stötta din kreativitet. Saknar du lämpliga bilder till ditt nyhetsbrev så kan du t.ex. låta AI-generera dessa automatiskt bara genom att beskriva vilken sorts bild du önskar. Detsamma gäller för alt-texter till bilder. Under huven på IdRelay hjälper AI till att maximera leveransbarheten för dina utskick.

Stöd för SPF, DKIM, DMARC och BIMI

För optimal leveransbarhet så har IdRelay fullt stöd för autentiserings- och validerings-teknologier såsom SPF, DKIM, DMARC samt BIMI.

Vi hjälper dig att ta fram dessa parametrar som därefter läggs in i er DNS och gör att era mottagare kan verifiera att mailen som skickas i ert namn verkligen kommer från er.

Producera snabbt med mallar

Med IdRelay skapar du snabbt utskick baserade på mallar som redan är optimerade med avseende på leveransbarhet och tillgänglighet.

Du behöver bara ladda upp bilder och skriva in den text du vill ha.

Alltid redo i "molnet"

IdRelay är webbaserat och körs i ett privat moln med sina servrar inom Sverige. Det betyder att med IdRelay uppfyller du EU:s krav gällande överföringar av personuppgifter till tredje land (Läs mer här)

Du har alltid tillgång till verktyget dygnet runt och de utskick du gör belastar endast våra servrar. Inga installationer eller egen hårdvara behövs.

Användarsupport

IdRelays användarsupport står redo att hjälpa dig med frågor kring vårt verktyg, dina utskick, design av mallar, initial ihopkoppling med ditt befintliga affärssystem eller webbsida.

Fleranvändarsystem

IdRelay har stöd för obegränsat antal redaktörer. Med mappstruktur i kombination med grupp- och användarrättigheter går det lätt att styra vem som får göra vad i kontot.

Tillgänglighet

Har du krav på dig i din verksamhet att skapa tillgängliga utskick?

IdRelay stödjer WCAG 2.0 i tre nivåer. Ring oss så berättar vi mer.

E-plikt

Är ni en kommun, högskola, universitet eller statlig myndighet under regeringen och vill leverera e-pliktexemplar av era informationsutskick till Kungliga Biblioteket för arkivering?

IdRelay har funktioner för att automatisera arkivering och leverans av e-pliktexemplar.

Hantera mottagare

IdRelay låter din prenumerationslista eller kundklubb växa i din takt. IdRelay hanterar alla sorters mottagare med obegränsad mängd tilläggsinformation. Det betyder att du kan lagra allt från e-post och mobilnummer till namn, ort, antal köp, osv på en mottagare eller komplettera med dessa fält med tiden.

Mottagarna kan du gruppera i mottagarlistor så du enkelt kan hålla koll på vilka som prenumererar på vilka utskick. IdRelay ser till så det aldrig blir några dubbletter i listorna.

Integration mot Mediaflow bildbank

Använder ni Mediaflow för hantering av era bilder och videor så har IdRelay fullt stöd för att hämta in dessa direkt från ert Mediaflow-konto till det utskick ni producerar. När utskicket väl skickas rapporterar IdRelay automatiskt tillbaka till Mediaflow vilka bilder som ingår i utskicket och detta loggas för att kunna ha koll på vilken media som används i vilka utskick.

Modern och kraftfull editor

IdRelays "Drag-n-Drop-editor" gör det enkelt att dra in nya block eller flytta runt befintliga och fylla dessa med innehåll.

Råkar du radera något block eller innehåll av misstag finns en "tidsmaskin" som låter dig backa tillbaka till alla tidigare versioner.

Hämta in RSS- & PIM-flöden

Om du ofta hämtar in text och bild från din befintliga webbplats, webbshop eller intranät så kan IdRelay hämta in innehållet automatiskt via ett s.k. RSS-flöde från din webbplats eller PIM-flöde från din webbshop.
Effektivt för snabb och felfri produktion.

Stöd för Google Product Feeds

Det går att koppla valfritt antal Google Product Feeds till din mall vilket gör att produkterna visas inne i editorn och enkelt kan dras in i utskicket. Flödet är sökbart och har stöd för att välja bilder om flödet innehåller flera produktbilder. Jobbar man med olika flöden för olika marknader så finns en funktion för att synka produktblocken med aktuellt flöde automatiskt. Har man t.ex. skapat ett svenskt utskick med produkter från det svenska flödet så kan man snabbt uppdatera produktblocken med bild och texter från t.ex. det engelska flödet.

Sociala medier

E-marknadsföring sker i flera olika kanaler.

IdRelay låter dig sampublicera dina
e-postutskick och SMS-utskick på Twitter och på er företagssida på Facebook.

Marketing Automation

Triggade utskick, händelsestyrda utskick, marketing automation. Kärt barn har många namn men på ren svenska betyder det att man låter IdRelay göra utskick automatiskt baserat på aktiviteter som dina mottagare gör eller inte gör. T.ex. Skicka ett födelsedagsmail när en av dina mottagare fyller år eller en bonuscheck när de når upp till en viss lojalitetsnivå.

Automatiska utskick sparar din tid och bygger kontinuitet med dina mottagare.

Net Promoter Score®

Dra in ett färdigt NPS-block i din utskicksmall och erbjud dina kunder, mottagarna, att löpande komma med feedback kring hur de ser på ert varumärke. Det här gör att du i ett tidigt skede kan fånga upp kunder som kanske är missnöjda eller rikta lojalitetserbjudanden till rätt personer.

Hur hanterar du missnöjda kunder i dag?

Uppföljning

IdRelay mäter vilka som öppnar/läser, klickar, vilka länkar som används och vilken sorts enhet som mottagaren använder sig av och presenterar detta på ett lättöverskådligt sätt.

IdRelay har stöd för Google Analytics vilket gör att du kan följa mottagarna från det att de klickar i ditt utskick till att de når din hemsida, hur de rör sig på denna och ev. sedan köper eller beställer något från dig.

Använd IdRelay för att vårda din kundklubb!

Dataflätade utskick

Utskicksmallarna kan bestyckas med fältmakron så du kan skapa personifierade utskick och fläta in mottagarspecifik data.
Exempel:

"Hej Anna!
Du har just nu 4026 bonuspoäng."

A/B-testning

IdRelay låter dig göra flera versioner av ett utskick med olika innehåll, ämnesrader, avsändarnamn samt kampanjnamn. Dessa testas sedan antingen manuellt genom att samtliga versioner sprids jämnt över mottagarna eller så testas versionerna automatiskt på en del av utskickets mottagare och utvärderas innan resterande mottagare får utskicket med det innehåll som hade bäst utfall. A/B-testning behöver inte vara komplicerat - det kan vara helautomatiskt som hos IdRelay.

Språkstöd och anpassningar

IdRelays utskicksmallar, landningssidor, tacksidor, prenumerationsformulär, tipsa-funktion, enkäter och avregistreringssidor kan alla anpassas layoutmässigt och språkmässigt.

Gränssnittet kan anpassas till en befintlig grafisk profil.

Har du behov av speciallösningar?
Vi står alltid redo att anpassa och förbättra IdRelay för att möta våra kunders behov!

API-integration

Koppla ihop din webbsida, webbshop eller CRM-system med IdRelay för fånga upp prenumeranter, hämta statistik, m.m.

Våra API:er ger dig full tillgång till kraften hos IdRelay.

Whitelabel

Vill du erbjuda dina kunder en utskickslösning i ditt system?

Vår whitelabellösning låter dig integrera IdRelay i ditt egna system komplett med single-sign-on, inbäddad editor och leverans via våra utskicksservrar.

SiteVision formulärmodul

Använder ni SiteVision för er hemsida eller intranät?

IdRelay har en färdig modul som installeras i er SiteVision-instans och därefter kan ni enkelt skapa formulär som är ihopkopplade med era mottagarlistor i ert IdRelay-konto.

DÄRFÖR IDRELAY

I IdRelay skapar och skickar du enkelt nyhetsbrev, kampanjutskick, inbjudningar och annan information till dina mottagare. För dig som kommunikatör med redaktörsroll finns smarta RSS- och Metadata-funktioner som låter dig producera utskick extra snabbt och effektivt.

Snabbt och smidigt. Självklart.

VÅRA PAKET

SUPPORT I VÄRLDSKLASS

IdRelays support är snabbfotad och kompetent, vi har mer än 23 år i branschen och vet att det som ofta kostar mest i slutänden är att du i egenskap av redaktör och kommunikatör inte har rätt verktyg när du skall nå ut med din information eller att du kör fast på någon funktion.

E-kommunikation med IdRelay. Vi hjälper dig.

SUPPORT

KOMPLETT VERKTYG

Med IdRelay som nav har du ett komplett verktyg för digital kommunikation i flera kanaler. Det är enkelt att integrera via vårt API och det går snabbt att skapa utskick. Du har alltid möjlighet att datafläta och får spårning på alla dina kommunikationer för pricksäker uppföljning.

Lätt och komplett. Helt enkelt.

FUNKTIONER