Inloggning

Ange ditt användarnamn.
Ange ditt lösenord.

Om IdRelay

En av Sveriges äldsta och mest kraftfulla utskickstjänster

Om IdRelay

IdRelay är ett webbaserat utskicksverktyg som körs i ett privat moln och ägs och utvecklas av Interdo AB sedan 2001. Det gör IdRelay till ett av Sveriges äldsta och mest kraftfulla verktyg för personlig direktkommunikation. Genom åren har vi utökat vårt verktyg med alla de funktioner som krävs för att strömlinjeforma produktion, utskickning och uppföljning av nyhetsbrev, bekräftelser, enkäter m.m.

Vår grundtanke är att om verktyget för att skapa och göra utskicken är enkelt och kraftfullt så kan du som redaktör eller marknadsförare lägga mer tid på innehållet.

Utskick med rätt innehåll, skickade vid rätt tidpunkt och till rätt mottagare faller i god jord och stärker bandet mellan mottagaren och er publikation eller varumärke.

Historik

Interdo AB bildades år 2001 och i samband med det lanserade vi vår utskickstjänst IdRelay.

Vår första kund var Stadium AB som tidigt insåg kraften i e-postmarknadsföring och som kanal för att kommunicera med sina kunder.

År 2007 lanserades version 3 av IdRelay. SMS och triggade utskick tillkom då som funktioner.

År 2012 lanserades version 4 av IdRelay. Då tillkom funktioner för mappstruktur och fleranvändarsystem, enklare enkäter samt sampublicering i sociala medier.

År 2015 lanserades version 5 av IdRelay. Denna kom att utgöra grunden till vår Whitelabel/Enterpriselösning vilken möjliggör för externa system/tjänster att sömlöst integrera hela eller delar av IdRelays funktionalitet i sina egna system, under sina egna namn.

År 2018 skickade våra kunder totalt 361 823 874 mail och 15 379 293 SMS genom IdRelay. 67% av dessa var dataflätade.

År 2019 lanserades version 6 av IdRelay. Läs mer om alla funktioner.

DÄRFÖR IDRELAY

I IdRelay skapar och skickar du enkelt nyhetsbrev, kampanjutskick, inbjudningar och annan information till dina mottagare. För dig som kommunikatör med redaktörsroll finns smarta RSS- och Metadata-funktioner som låter dig producera utskick extra snabbt och effektivt.

Snabbt och smidigt. Självklart.

VÅRA PAKET

SUPPORT I VÄRLDSKLASS

IdRelays support är snabbfotad och kompetent, vi har mer än 23 år i branschen och vet att det som ofta kostar mest i slutänden är att du i egenskap av redaktör och kommunikatör inte har rätt verktyg när du skall nå ut med din information eller att du kör fast på någon funktion.

E-kommunikation med IdRelay. Vi hjälper dig.

SUPPORT

KOMPLETT VERKTYG

Med IdRelay som nav har du ett komplett verktyg för digital kommunikation i flera kanaler. Det är enkelt att integrera via vårt API och det går snabbt att skapa utskick. Du har alltid möjlighet att datafläta och får spårning på alla dina kommunikationer för pricksäker uppföljning.

Lätt och komplett. Helt enkelt.

FUNKTIONER