Användarnamn
Lösenord

Försäljning

+46 (0)8 - 559 25 715

Support

+46 (0)35 - 21 28 30

Kundklubbar

Innan man kan börja kommunicera med sina kunder så måste man först samla upp deras kontaktuppgifter samt inhämta deras tillåtelse till att skicka dem information och erbjudanden via IdRelay.

Vi har hjälpt många kunder igång med e-marknadsföring och kan därför erbjuda dig ett startpaket som är speciellt anpassat för dig, med tips om hur du under en 6-månadersperiod enklast fångar upp kontaktuppgifter, tar fram en publiceringsplan och följer upp dina utskick. Allt i syfte att öka värdet av ditt erbjudande och därmed antal medlemmar och kunder.

Gör smartare affärer
Vi behöver säkert inte berätta för dig att 20% av dina kunder står för 80% av din omsättning. Men vi kan hjälpa dig att få dessa, dina bästa kunder, att känna sig ännu mer nöjda med ditt företag. Genom att samla in uppgifter om dina kunder kan du med små insatser lära känna dem bättre och kommunicera personliga erbjudanden direkt till varje kund.

Öka återköpsfrekvensen
Oavsett vilken verksamhet du bedriver så är förutsättningarna dem samma, ju fler återköp du kan skapa av dina kunder, desto fler affärer gör du. Och därmed ökar både omsättningen och vinsten.

Effektiv och smart kommunikation
Med IdRelay kommunicerar du snabbt via sms och e-mail. Dessa kanaler är kostnadseffektiva och miljövänliga och erbjuder dig möjlighet till uppföljning ned på kundnivå i realtid. Du kan snabbt anpassa din kommunikation efter situationen. Och tack vare möjligheterna till undersökningar i IdRelay där du bjuder in dina kunder att svara och reagera på dina utskick, blir kommunikationen maximalt effektiv.

Bygg ditt kundregister
Samla in dina kunders uppgifter via formulär på din webbsida eller i butikens kassa. Spara dem uppgifter som kan hjälpa dig lära känna dina kunder bättre och ger garanterat bättre utfall på dina kampanjer. Att skicka rätt information eller erbjudande till rätt kund i rätt ögonblick, innebär att du kan räkna med merförsäljning och en kund som blir trogen din verksamhet. I IdRelay kan du spara obegränsat antal uppgifter om dina kunder.

Nykundserbjudande
IdRelay hjälper dig ge dina nya kunder en bra start som kund i ditt företag. Efter kunden anmält sig så kan IdRelay automatiskt skicka ut ett välkomsterbjudande vilket ökar chansen att kunder återvänder snabbt för att göra sitt andra köp hos dig.

Rekrytering
Vi har erfarenhet från flera av våra kunder som jobbar framgångsrikt med sina kundklubbar. Vill du starta din egen kundklubb så hjälper vi dig med tips och idéer för att du snabbt ska se resultat av din satsning.

Kontakta oss i dag så hjälper vi dig igång med ett Start-paket och agerar bollplank under hela processen.

Jag vill bli kontaktad!

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig och berättar mer om hur du kan använda IdRelay.

Företag
Namn
E-post
Telefon

Kontakt

Interdo AB - Halmstad

Adress: Hamngatan 11, SE-302 43 Halmstad
Telefon: +46 (0)35- 21 28 30
E-post: halmstad@interdo.com

Interdo AB - Stockholm

Telefon: +46 (0)8-559 25 715
E-post: sthlm@interdo.com