Användarnamn
Lösenord

Försäljning

+46 (0)8 - 559 25 715

Support

+46 (0)35 - 21 28 30

Fördelar med IdRelay

Är det svårt att finna goda argument för e-postmarknadsföring? Inte direkt! Allt är möjligt, det är du som sätter gränserna. Nedan följer några goda exempel på fördelarna med IdRelay.

Enkel och smidig kommunikation
IdRelay är smidigt, kostnadseffektivt och mätbart som få andra medier är. Möjligheterna till uppföljning är oslagbara. Två absoluta styrkor är att du har möjlighet till personlig marknadsföring och att du kan kommunicera på mottagarens villkor. Mottagaren kan dessutom snabbt och enkelt sprida utskicken vidare till adressater utanför just din kund- eller medlemsbas. Du får möjlighet till nya kontakter och kanske nya affärer.

Starkare varumärke och ökad kundlojaliteten
Med IdRelay underlättar du regelbunden kommunikation med kunder och medlemmar som i sin tur stärker ert varumärke och bygger kundlojalitet. Med IdRelay kan du på ett ögonblick locka trafik till din webbplats, sprida intressant information och relevanta erbjudanden för att öka lönsamheten i dina relationer. Med IdRelay kan du förbereda, datera och sända från vilken dator med internetuppkoppling som helst i hela världen.

Minskade kostnader
Produktions- och distributionskostnaderna minskar kraftigt då utgifter för papper, tryck och porto uteblir. Detta är för oss alla viktigt ur miljöhänseende.

Systemintegration
Du kan integrera IdRelay med ditt befintliga affärssystem och på så sätt strömlinjeforma hanteringen av dina mottagare och utskick till dessa. Att slippa mellansteg och manuell hantering gör IdRelay till en ännu bättre investering.

Jag vill bli kontaktad!

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig och berättar mer om hur du kan använda IdRelay.

Företag
Namn
E-post
Telefon

Kontakt

Interdo AB - Halmstad

Adress: Hamngatan 11, SE-302 43 Halmstad
Telefon: +46 (0)35- 21 28 30
E-post: halmstad@interdo.com

Interdo AB - Stockholm

Telefon: +46 (0)8-559 25 715
E-post: sthlm@interdo.com